уторак, 11. октобар 2016.

Eho u konferencijskoj sali i kako se on rešava?

   

Niste zadovoljni zvukom u Vašoj konferencijskoj sali?

    Verovali ili ne ali loša akustika Vaše konferencijske sale kvari imidž i narušava Vašu profesionalnost. Dobra akustika sale Vam omogućava da laše i prijatnije prezentujete Vaše ideje i da sastanci u istoj budu efikasnije, a rad u njoj produktivniji. Nažalost, ravni zidovi, tanki tepisi, mermerni podovi, velike staklene površine u konferencijskim salama uglavnom stvaraju eho i odjek koji može da bude iritantan i zamarajuć kako za sve učesnike u razgovoru tako i za pojedince koji predaju.    

Loša akustika konferencijske sale kvari imidž Vaše kompanije!



RFAcoustics PRINT paneli 


  Kako biste započeli sa Vašim tretmanom konferencijske sale i zatražili pomoć od nas, pročitajte više na ovoj stranici. Profesionalni akustički paneli RFAcoustics mogu efikasno da reše problem sa neprijatnim zvukom u Vašoj sali. Zidni akustički paneli omogućavaju potpuno jasnu i efikasnu komunikaciju jer apsorbuju zvuk i smanjuju eho u prostoriji. Idealno bi bilo panele postaviti na sve bočne zidove (mada u većini slučajeva nije moguće) ali je najpoželjnije posaviti panele u visini slušanja, tj. govora bez potrebe oblaganja celog zida.

RFAcoustics paneli Vam omogućavaju da razgovori koje vodite u konferencijskim salama budu prijatni a izgled istih bude jedinstven i moderan!
Izbor panela jako zavisi od problema koji se javljaju u prostoriji, te iz tog razloga se često koristi kombinacija više vrsta materijala tačno raspoređenih na kritčna mesta.
RFAcoustics je zbog potreba klijenata počeo da proizvodi PRINT akustičke panele koji su se pokazali kao sjajno rešenje kako za eliminaciju eha tako iz za podjednako dobro i moderno vizuelno rešenje koje će osvežiti vaš enterijer.


Pored ovih panela koristimo i najsavremenije apsorbere zvuka FLAT GRAY i FLAT WHITE








Informišite se na vreme o našim proizvodima i poboljšajte Vaše radno okruženje kako bi se Vaši klijenti (i susedi) osećali prijatno!
Ukoliko ste zainteresovani, imate pitanja, kontaktirajte nas i mi ćemo Vam dati najbolje moguće rešenje!
+381(66)924-9720
+381(64)542-6224
office@rfacoustics.com